Tilbage til oversigten
Perfekt til opskriften:
Dolmio® Classico
Dolmio® efterårs-bolognese
Tid 30 min Antal personer 4 personer Ret Oksekød
Ingredienser
  • 1 glas Dolmio® Classico bolognese sauce
  • 500 g hakket oksekød
  • 100 g fine grønne bønner, ordnede og skåret i mindre stykker
  • 1 stor gulerod, skåret i små tern
  • 300 g spaghetti
  • 300 g kålrabi, skrællet og skåret i små tern
Tilberedningsinstruktioner
  1. Opvarm en stor gryde og tilsæt kødet en håndfuld ad gangen, over høj varme indtil det er brunet. Tilsæt gulerod, kålrabi og grønne bønner og lad det koge under omrøring i 3-4 minutter.
  2. Hæld Dolmio® Classico pastasauce i og varm det indtil det simrer. Sænk varmen og lad det koge stille og roligt i 20 minutter, rør af og til.
  3. I mens, koges spaghetti i 10-12 minutter, efter pakkens anvisning. Lad det dryppe af og server det på 4 varme tallerkener og top med bolognesen.
Vores løfte
Hos Mars tager vi ansvaret for at markedsføre vores brands meget seriøst. Vi anvender et Marketing Kodeks, der regulerer alle vores salgsfremmende aktiviteter og anfører, at vi kun promoverer vores produkter til personer fra 12 år og opefter. Dette valg er taget ud fra den overbevisning, at personer på denne alder er i stand til at tage bevidste valg omkring ansvarlig indtagelse af snacks.
Vi anvender vores Marketing Kodeks på al vores annoncering og kommunikation og er forpligtet til at give dig og din familie passende og transparent information omkring vores produkter.
Følg linket til Mars Marketing Code for mere information om, hvordan vi promoverer vores produkter på en ansvarlig måde.
Dette er et site til markedsføring
Hvis du er under 13 år, skal du altid få tilladelse fra en forælder eller værge før du udfylder information omkring dig selv online.