Efterårsbolognese
Tid: 30 min
Ret: Oksekød
Antal personer: 4
Ingredienser
  • 1 glas Dolmio® Classico bolognese sauce
  • 500 g hakket oksekød
  • 100 g fine grønne bønner, ordnede og skåret i mindre stykker
  • 1 stor gulerod, skåret i små tern
  • 300 g spaghetti
  • 300 g kålrabi, skrællet og skåret i små tern
Perfekt til opskriften:
DOLMIO® Classico
Tilberedningsinstruktioner
  1. Opvarm en stor gryde og tilsæt kødet en håndfuld ad gangen, over høj varme indtil det er brunet. Tilsæt gulerod, kålrabi og grønne bønner og lad det koge under omrøring i 3-4 minutter.
  2. Hæld Dolmio® Classico pastasauce i og varm det indtil det simrer. Sænk varmen og lad det koge stille og roligt i 20 minutter, rør af og til.
  3. I mens, koges spaghetti i 10-12 minutter, efter pakkens anvisning. Lad det dryppe af og server det på 4 varme tallerkener og top med bolognesen.