Krydret tomatoksekød med nudler
Tid: 25 min
Ret: Oksekød
Antal personer: 4
Ingredienser
  • 1 glas Dolmio® Hvidløg
  • 1 bundt forårsløg i tynde skiver
  • 200 g tørrede fine ægnudler
  • Frisk koriander, til pynt (valgfrit)
  • 1 stor gulerod, skåret I tændstiksstrimler
  • 300 g magert oksekød, i strimler
  • 100 g sukkerærter, halverede
  • 1 rød og en gul peberfrugt, udkernet og skåret i tynde strimler
  • 1 spsk vegetabilsk olie
Perfekt til opskriften:
DOLMIO® Hvidløg
Tilberedningsinstruktioner
  1. Læg ægnudlerne i blød i kogende vand i 6-8 minutter, eller efter pakkens anvisning.
  2. I mens varmes olien op i en wok eller en stor non-stick pande og oksestrimlerne lynsteges i 3-4 minutter til de er brunede. Tilsæt alle grøntsagerne og lad det koge i 3-4 minutter under konstant omrøring.
  3. Hæld Dolmio® Intens Hvidløg pastasauce i og varm det til det simrer. Sænk varmen og lad det småkoge i 2 minutter.
  4. Hæld vandet fra nudlerne og fordel dem i 4 varme skåle eller tallerkener. Hæld oksekød og grøntsagsblandingen på og top med frisk koriander.