Mexicansk Tortilla Lasagne
Tid: 60 min
Ret: Oksekød
Antal personer: 6
Ingredienser
  • 1 glas Dolmio® Tomatsauce til lasagne
  • 1 glas Dolmio® Béchamelsauce til lasagne
  • 400 g røde kidneybønner på dåse uden salt og sukker, skyllede og afdryppede
  • 25 g cheddarost, revet
  • 400 g magert, hakket oksekød
  • 1 løg, hakket fint
  • 1 rød eller grøn chili, udkernet og finthakket
  • Salat (finthakkede tomater, agurk, rødløg og koriander)
  • 1 lille rød eller grøn peberfrugt, udkernet og skåret i mindre stykker
  • 4 bløde meltortillas
Perfekt til opskriften:
DOLMIO® Classico
Tilberedningsinstruktioner
  1. Forvarm ovnen til 190°C / varmluftovn 170°C. Opvarm en stor gryde og tilsæt kødet, en håndfuld ad gangen, over høj varme indtil det er brunet – omkring 3-4 minutter. Tilsæt løg, peberfrugt og chili og lad det koge videre i 2-3 minutter.
  2. Hæld kidneybønnerne og Dolmio® Tomatsauce til Lasagne i, rør og lad det koge og fjern det herefter fra varmen.
  3. Læg en tortilla i bunden af en 20cm springform eller bageform, fordel herefter det kvarte af den hakkede kødblanding i. Top med endnu en tortilla og fordel det kvarte af en Dolmio® Béchamelsauce til lasagne jævnt på overfladen.
  4. Bag i 30-35 minutter, indtil den er færdigbagt og gyldenbrun. Lad den stå i et par minutter og server den med en forfriskende salat af peberfrugt, tomater, koriander og rødløg med et skvæt lime.