Oksekøds- og kartoffelmoussaka
Tid: 90 min
Ret: Oksekød
Antal personer: 4
Ingredienser
  • 1 glas Dolmio® Classico sauce
  • 2 æggeblommer
  • 2 spsk frisk timian
  • 75 g revet cheddarost
  • 1/2 tsk stødt kanel
  • 1 stor aubergine, klargjort og skåret i stykker
  • 3 store bagekartofler, skrællede og skåret i tykke skiver
  • 450 g magert, hakket oksekød
  • 350 g yoghurt naturel
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 løg, finthakket
Perfekt til opskriften:
DOLMIO® Classico
Tilberedningsinstruktioner
  1. Kog auberginestykkerne i en gryde med letsaltet vand i ca 2 minutter. Fjern dem med en hulske og lad dem tørre på køkkenrulle. Hæld kartoflerne i gryden og bring det i kog igen og kog i 6-7 minutter indtil kartoflerne akkurat er møre. Hæld vandet fra
  2. Forvarm ovnen til 190°C / varmluftovn 170°C. Varm olien på en stor pande og steg oksekød, løg, timian og kanel I 5-6 minutter til kødet er brunet. Rør Dolmio® Classico pastasauce og auberginer i og lad det simre I 5 minutter. Hæld det i et stort ovnfast
  3. Læg kartoflerne forsigtigt på toppen af kødblandingen, så de dækker den helt. Bland æggeblommer, yoghurt naturel og cheddarost og krydr det godt med salt og friskkværnet peber. Hæld det over kartoflerne, så det dækker dem, og bag i ovnen i 1 time.