Oksekød- og svampelasagne med mozzarella- og parmesanlåg
Tid: 65 min
Ret: Oksekød
Antal personer: 6
Ingredienser
Perfekt til opskriften:
DOLMIO® Rød Lasagne Sauce
Tilberedningsinstruktioner
  1. Forvarm ovnen til 190 °C / varmluftovn 170 °C. Opvarm en stor gryde og tilsæt kødet en håndfuld ad gangen, over høj varme indtil det er brunet – omkring 3-4 minutter. Tilsæt løg og champignons og lad det koge videre i 3-4 minutter. Tilsæt Dolmio® tomat
  2. Hæld halvdelen af blandingen i et stort ildfast fad, ca. 26 cm x 20 cm. Fordel 3 lasagne plader ovenpå, fordel herefter halvdelen af Dolmio® Béchamelsauce til Lasagne over dem. Gentag lagene en gang til. Bland mozzarella, parmesan og brødkrummer
  3. Bag i 30-35 minutter, indtil den er færdig og gyldenbrun. Lad den stå et par minutter og server den så med friske salatblade