Sommer grøntsagslasagne
Tid: 60 min
Ret: Vegetar
Antal personer: 4
Ingredienser
  • 1 glas Dolmio® Lasagne sauce
  • 1 glas Dolmio® Béchamelsauce til lasagne
  • Basilikumblade, til pynt
  • 12 cherrytomater, skåret i halve
  • 100 g revet mozzarellaost
  • 150 g grønne bønner, ordnet og skåret i mindre stykker
  • 1 stor squash, skåret i mindre stykker
  • 6 lasagneplader (ca. 100g)
  • 1 rødløg, hakket fint
  • 1 g rød peberfrugt, udkernet og skåret i mindre stykker
  • 2 spsk vegetabilsk olie
  • 1 gul peberfrugt, udkernet og skåret i mindre stykker
Perfekt til opskriften:
DOLMIO® Rød Lasagne Sauce
Tilberedningsinstruktioner
  1. Forvarm ovnen til 190 °C / varmluftovn 170 °C. Varm olien på en stor pande og tilsæt grønne bønner, squash, rødløg og peberfrugter. Lad det koge ved medium varme og hyppig omrøring, indtil grøntsagerne er bløde – omkring 4-5 minutter. Tilsæt cherrytoma
  2. Hæld halvdelen af grøntsagsblandingen i et stort ildfast fad, der måler ca. 26 cm x 20 cm. Læg 3 lasagneplader ovenpå, og hæld halvdelen af Dolmio® Béchamelsauce til lasagne over dem. Gentag lagene og fordel til sidst den revne mozzarella jævnt
  3. Bag lasagnen i 30-35 minutter, indtil den er færdigbagt og server den, pyntet med et par basilikumblade.