Tilbage til oversigten
Perfekt til opskriften:
Dolmio® Rød Lasagne Sauce
Traditionel familievenlig lasagne
Tid 50 min Antal personer 4 personer Ret Oksekød
Ingredienser
Tilberedningsinstruktioner
  1. Forvarm ovnen til 200°C / varmluftovn 180°C. Opvarm en stor stegepande og tilsæt det hakkede kød, steg det ved høj varme under omrøring, indtil det er brunet og gennemtilberedt. Tilsæt Dolmio® tomatsauce til Lasagne, rør og lad det simre i 5 minutter
  2. Hæld halvdelen af bolognesen i et stort ildfast fad, ca. 26 cm x 20 cm. Fordel 3 lasagne plader ovenpå, fordel herefter halvdelen af Dolmio® Béchamelsauce til lasagne over dem. Gentag lagene og drys til sidst med revet ost over hele overfladen.
  3. Bag i ovnen i ca. 30 minutter indtil den er færdig og gyldenbrun. Lad den stå et par minutter inden servering
Vores løfte
Hos Mars tager vi ansvaret for at markedsføre vores brands meget seriøst. Vi anvender et Marketing Kodeks, der regulerer alle vores salgsfremmende aktiviteter og anfører, at vi kun promoverer vores produkter til personer fra 12 år og opefter. Dette valg er taget ud fra den overbevisning, at personer på denne alder er i stand til at tage bevidste valg omkring ansvarlig indtagelse af snacks.
Vi anvender vores Marketing Kodeks på al vores annoncering og kommunikation og er forpligtet til at give dig og din familie passende og transparent information omkring vores produkter.
Følg linket til Mars Marketing Code for mere information om, hvordan vi promoverer vores produkter på en ansvarlig måde.
Dette er et site til markedsføring
Hvis du er under 13 år, skal du altid få tilladelse fra en forælder eller værge før du udfylder information omkring dig selv online.